Låt mig välja om jag vill registrera mig

Tänkte att jag skulle testa skärmdumpsprogrammet Jing idag, men jag gick bet direkt. Vid installationen var jag tvungen att registrera mig och då tröttnade jag och kände mig genast sugen på en tupplur på sofflocket….

Tillbaka från tuppluren…

Just det ja, registrering. Jaja, visst att en registrering som denna ger mervärde vilket gör att man kan spara filer på företagets servrar, men är det verkligen det jag vill använda programmet till? Eller åtminstone, kan jag inte själv få välja hur jag vill använda programmet?

Apropå att registrera sig…. gillar inte du heller att registrera dig och skriva in din fina mailadress varje gång du laddar ner ett nytt program?
Testa då BugMeNot som är ett plugin till Firefox som automatiskt loggar in dig på väldigt många sajter så du slipper riskera att din mailbox blir överfylld av suspekta mail om förstoringar eller piller.

Inga relaterade inlägg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>